Uploaded image for project: 'HPCC'
  1. HPCC
  2. HPCC-21614

Opening Vault ECLWatch within the IDE doesn't work

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Major
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: 7.0.22
    • Component/s: EclWatch
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Vault is on 7.0.18-rc1

      Description

      ECL Watch for Vault doesn't open from within ECL IDE.  I can open the page fine in a separate internet browser, but the IDE just spins with the progress bar when trying to open the page.

      I've tried a few different versions of the ECL IDE and 6.4.26, 7.0 and 7.04 all give me the same results when I try to open ECL watch to Vault from within the ECL IDE.

      This only happens when I am configured to hit the Vault environment.

      http://alpha_vault_thor_esp.risk.regn.net:8010

      other environments in boca or alpha seem to work fine.  so definitely something in IDE preventing access to ECL watch for Vault.

       

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                gordonsmith Gordon Smith
                Reporter:
                schlandv David Schlangen
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                3 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: