Uploaded image for project: 'HPCC'
  1. HPCC
  2. HPCC-17848

Graph progress counts broken for aggregate activities in hthor

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Minor
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 6.2.18
    • Fix Version/s: 6.4.0
    • Component/s: None
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Public instance of ECL playground in hpccsystems.com web portal.

      Description

      I just ran the AggregateSET example from the playground on hthor and the graph indicates that it executed 4 subgraphs. Three of the subgraphs have zero records going into the result, but they still “executed” the “store results” part of the activity (which may be fine, in the grand scheme of things). However, subgraph 13 had 0 records going into a project and project still rendered 1 result. How come?

      To make things even more confusing, the job produced a number of results, which disagrees with the graph.

      Even the shape of the graph with 4 subgraphs completely disconnected seems inaccurate. The graph produced for Roxie looks correct (both, shape and counters).

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              richardkchapman Richard Chapman
              Reporter:
              fvillanustre Flavio Villanustre
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: